Noordwijk

Net als vorig jaar zijn we ook dit jaar eind augustus naar Noordwijk geweest. Lekker een weekendje weg. 

Jammer genoeg zat het weer wat tegen dit jaar, maar dat laat de pret niet drukken. Leuke bijkomstigheid van een weekendje weg is dat je noodgedwongen buiten de deur moet eten. Daar hebben wij over het algemeen geen moeite mee. 

Zo hebben we ook dit jaar (twee keer) heerlijk gegeten bij de Lamme Goedzak. Ook hebben we wat minder lekker gegeten bij binnen op zee.

Huize van Wely - Chocolade truffels

Bij chocolaterie 'Huize van Wely' hebben we heerlijke chocoladetruffels gekocht en een lekkere gemberconfiture. 

Zondags' hebben we zowaar ook ontbeten in het hotel, hotel Zonne. Dit was erg goed geregeld. Een 'standaard' ontbijtbuffet, maar wel vers, netjes, en zeer compleet. We waren wel veruit de jongste (Ik denk dat Petra en ik met onze gezamenlijke 59 jaar opzich wel ongeveer even oud waren als de gemiddelde hotelgast). 

Later op de dag gelunched met pannenkoeken en poffertjes bij pannenkoekenhuis 'Hans en Grietje', een gezellig pannenkoekenhuis waar gelukkig op deze zondag niet heel erg veel kinderen waren. 

Na het tegenvallende eten bij Binnen op Zee nog lekker een wijntje en een borreltje op bij 'Klucht', welke zeker op ons verlanglijstje voor volgend jaar gaat. 

Reacties

Ik ga eens per jaar ook naar Noordwijk en eigenlijk eten we altijd in de Klucht! Lekker eten daar ;-) Leuk om hier dus ook andere tips te lezen!

Nadat we bij Binnen op Zee gegeten hadden (afrader!) hebben we bij de Klucht wat gedronken, en we hadden toen eigenlijk spijt dat we daar niet waren gaan eten. Zag er prima uit wat er voorbij kwam. Moet voor dit jaar dan ook maar op het lijstje :-)