TE KOOP: Graaf Balderikstraat 119 (82m2, € 340.000 k.k.)

Foto hal Foto hal Foto hal Foto toilet Foto toilet Foto badkamer Foto badkamer Foto badkamer

English

Hal (12m2)

De hal is in 2019 volledig betegeld met Portugese-stijl tegels. De hal is zeer ruim en biedt opties om eventueel slaapkamers of de badkamer uit te breiden / de indeling te wijzigen (de enige draagmuur is de muur midden in de woning die de woonkamer van de hal scheidt en de hal van de gangkast).

De meterkast zit in de hal, tegen de woonkamer/keuken aan. Dat betekent dat het eventueel opnieuw aanleggen in woonkamer en keuken van centrale verwarming gekoppeld aan de stadsverwarming niet bijzonder ingrijpend is.

Meubilair in de hal dat desgewenst kan worden overgenomen:

Toilet (116x84 /1m2) & badkamer (227x158 / 3,6m2)

Het toilet (ook wel bekend als: ‘de tijdmachine naar de jaren 70’) is in 2020 voorzien van een nieuwe pot en spoelreservoir. Er is een handbidet aanwezig. De dubbelhardgebakken vloertegels en vierkante wandtegeltjes zijn origineel. Het behang is werkelijk vintage, evenals de diverse accessoires. Het completeren van de vintage Brabantia toiletset inclusief medicijnkastje kostte maanden zoekwerk.

De badkamer is in 2020 gemoderniseerd en voorzien van een vrijstaande douchecabine. Het is prima mogelijk om hier een vaste douchehoek te maken als dat de voorkeur heeft. Er zijn ook nog reserve-wandtegels aanwezig.

De badkamer is klein maar fijn. Meer ruimte zou desgewenst gemaakt kunnen worden door de wasmachine in de nis te plaatsen waar ook de vaatwasser staat. Het uitbouwen van de badkamer richting de hal is ook mogelijk; ruimte zat.